top of page
Foto van schrijverMarisa BOOST BODY & SKIN

Hoe werkt een eerste skintake?

Bij Boost Body & Skin streven we naar een professionele en grondige skintake om een diepgaand inzicht te krijgen in jouw huidbehoeften en doelen. Onze skintake is een essentiële eerste stap naar het bereiken van een gezonde en stralende huid.

Professionele skintake bij Boost Body & Skin:

  1. Kennismaking: Tijdens de kennismaking zal ons toegewijde team eerst en vooral luisteren naar jouw specifieke huidzorgen, doelen en verwachtingen. We begrijpen dat elke huid uniek is en streven ernaar om een gepersonaliseerde aanpak te bieden die past bij jouw behoeften.

  2. Huidscan met de nieuwste Observ520X: Onze skintake omvat een gedetailleerde huidanalyse met behulp van het geavanceerde Observ520X-apparaat. Deze cutting-edge technologie stelt ons in staat om diep in de huid te kijken, huidproblemen te identificeren en een nauwkeurige beoordeling te maken van de huidconditie.

  3. Bespreken van huidplan en advies: Na de huidscan zullen we de resultaten grondig met je bespreken. Onze deskundige huidtherapeuten zullen een afgestemd huidplan opstellen dat gericht is op het aanpakken van specifieke huidproblemen en het verbeteren van de algehele huidgezondheid. We zullen ook advies geven over de meest geschikte behandelingen en producten voor jouw huid.

  4. Opstellen van een huidprotocol: Op basis van de analyse en het besproken huidplan zal ons team een nauwkeurig huidprotocol opstellen dat afgestemd is op jouw unieke huidtype en behoeften. Dit protocol omvat richtlijnen voor huidverzorging, behandelingen en thuiszorg om de gezondheid en uitstraling van jouw huid te optimaliseren.

  5. Opvolging: Na de skintake blijven we nauw betrokken en volgen we je huidverbeteringsreis op de voet. Ons team zal regelmatig de voortgang van je huid evalueren, eventuele aanpassingen aanbrengen indien nodig en zorgen voor continue ondersteuning en begeleiding op weg naar een stralende en gezonde huid.




Comments


bottom of page